HET TEAM VAN STICHTINGNAAS

NAAS WORDT ONDERSTEUND DOOR EEN JONG TEAM DAT ZEER GEDREVEN IS EN MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

HET TEAM VAN NAAS

NAAS IS ONDERSTEUND DOOR EEN JONG TEAM DAT ZEER GEDREVEN IS EN MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

gahg

Eline van Min

Mijn naam is Eline van Min, ik ben 27 jaar en woon in Rotterdam. Ik heb een bestuurskundige achtergrond met een specialisatie in veiligheid en crisismanagement. Op dit moment werk ik als adviseur bij een organisatie adviesbureau. Voor mijn werk reis is door heel Nederland en ik merk dat onze samenleving individualistischer wordt en polariseert. Daar ben ik tegen en kom daarom in actie. Stichting NAAS biedt mij de mogelijkheid dit gericht te doen.

Laurie Treffers

Ik ben Laurie Treffers, freelance journalist, media-assistent en conflictanalist in opleiding. In mijn zelf-samengestelde studie aan de Universiteit Utrecht focus ik mij op conflict, religie en politieke ontwikkeling in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Ik woonde twee maanden in Jordanie, waar ik een cursus Modern Standaard Arabisch volgde. Publicaties van mijn hand zijn te vinden in o.a Straatnieuws, EgyptianStreets.com en De Moslimkrant.
Ik draag bij aan platform NAAS omdat ik het belangrijk vind dat de stem van alle jongeren in Nederland gehoord wordt, ook de stem van zij die zich door de mainstream media niet gerepresenteerd voelen.

Martha Douwma

Diversiteit heeft zich in mijn levensjaren ontwikkeld. Van geheel onbewust in mijn jeugd naar langzamerhand beperkt aanwezig op school. Tot heel gewoon in mijn werk- en vriendenkring. Een anarchistische klasgenoot maakte meer indruk. Mijn Hollandse vader werd gezien als buitenlander, door zijn zwarte haar. Dàt verwonderde me. Collega’s van verschillende afkomst werkten samen vanuit een familiecultuur. Mijn broer en ik trouwden een niet-Nederlandse partner. Buren en vrienden, we zijn verschillend maar ook in veel opzichten gelijk. Hoe verschillen nu (negatief) worden versterkt en benadrukt, dat stoort me. Het heeft effect op mijn naasten, de maatschappij en dat verontrust me. We worden er collectief niet beter van, door verder van elkaar te staan of uiteen gedreven te worden. Aan die bewustwording en verbinding wil ik graag bijdragen.

Christof Ephraim

Christof is 26 jaar en heeft een achtergrond in internationale betrekkingen, conflict en veiligheidstudies. Hij heeft ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van marketing strategiën voor de VN in Sudan en commercieel in Uganda.Hij zet zich in voor Stichting NAAS om positieve interactie tussen verschillende bevolkinsgroepen te bevorderen. Omdat hij. de laatste Jaren af en toe in Zoetermeer, danwel Londen woont ondersteunt hij Stichting NAAS vooral van een afstand.”

STICHTING NAAS
Zevenenderdrift 63
1251 RB Laren
0653727167
KvK: 66954460
stichtingnaas@gmail.com

Designed by Madani Noor